Horta (fruita, verdura i llegums)

Ecomtu

A l’hort d’Ecomtu, trobareu una cultura d’agricultura ecològica, sostenible i regenerativa principalment de verdures però també fruites i patès, melmelades i cremes. Aquí trobareu gent a qui li apassiona la feina que fa. La dedicació, la cura i l’entusiasme amb que treballem la terra fa que els productes tinguin un sabor especial. No tot és la terra on es cultiva sinó com es cultiva. Les plagues es controlen amb productes naturals i amb la combinació de plantes que creen simbiosi entre elles per protegir-se mútuament. Podreu trobar els productes d’Ecomtu al mercat setmanal d’Olot els dilluns i també a través del servei de cistelles ecològiques a domicili.

Activitats recomanades

Degusta'ls en aquests restaurants +
Compra'ls en aquestes botigues +
Estem treballant per arribar a més establiments

Articles del blog

Experiències gastronòmiques de la Garrotxa

Experiències gastronòmiques de la Garrotxa

Experiències gourmet, fires agroalimentàries, tastets, degustacions, tallers de cuina i altres experiències gastronòmiques de la Garrotxa que no et pots perdre.

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.