Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves) Horta (fruita, verdura i llegums)

Can Maia

Enllaç cap a google maps
https://canmaia.com/
Enllaç cap a Instagram 972272308

Can Maia, és una finca ubicada a Santa Pau on, des de fa anys, la Montserrat i en Josep hi conreen productes frescos d’horta. Són bons coneixedors del territori, per això creuen que en aquests sòls volcànics el més adient és cultivar-hi fesols, patates, espinacs, cebes, naps negres, cols, carbasses… i d’altres varietats autòctones que s’adapten perfectament a la terra i al clima.

Tota aquesta producció pròpia de verdures i hortalisses es destina exclusivament a l’elaboració de conserves artesanals dins l’obrador que tenen a la mateixa explotació. Aquesta proximitat fa que els productes quedin envasats en el termini màxim d’un dia, motiu pel qual diuen que les seves verdures van “de l’hort al pot”.

A Can Maia, verdures i conserves, disposen de segell de certificació ecològica tant per als conreus com per a les conserves. A banda, la Montserrat també és productora de fesols amb DOP Santa Pau, els únics de tota la Garrotxa que compten amb certificació ecològica.

  • Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)
  • Denominació Orígen Protegida (DOP)
  • Venda de Proximitat
Degusta'ls en aquests restaurants +
Estem treballant per arribar a més establiments
Compra'ls en aquestes botigues +
Estem treballant per arribar a més establiments

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

Delit per les coses ben fetes

Can Maia ha aconseguit els següents distintius de qualitat