Horta (fruita, verdura i llegums)
L’Empedrat
L’Empedrat-Can Gustí és una explotació certificada de productes d’horta ecològica. Al capdavant hi trobareu en Marc i l’Anna, que treballen diversos camps al municipi de Tortellà, on hi cultiven verdures i hortalisses de proximitat, tant de temporada d’estiu, com la tomata, el cogombre o els pebrots del Padrón; com d’hivern, com els espinacs, els calçots o el nap negre, típic de la Garrotxa.
A banda dels cultius a l’aire lliure, també disposen de 4 hivernacles que els permeten allargar la temporada d’alguns productes, tots ells ecològics.
Podeu degustar els productes de l’Empedrat-Can Gustí encarregant alguna de les cistelles ecològiques que lliuren directament a domicili. Sinó també podeu trobar-los al mercat setmanal d’Olot tots els dilluns o a peu de la pròpia finca a Tortellà, on els dissabtes hi posen una parada.
- Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)
- Venda de Proximitat
Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.