Embotits i Carns Formatges i làctics Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves) Horta (fruita, verdura i llegums) Begudes (vi, cervesa i licors)

L’Artiga

Supermercat cooperatiu a la Garrotxa

  • artiga coop olot

L’Artiga és el primer supermercat cooperatiu de la Garrotxa i està situat al Barri Vell d’Olot. Es tracta d’un espai de consum agroecològic i solidari, que vol facilitar l’accés a productes sans, ecològics i de proximitat a un preu just, contribuint sobretot amb els projectes de la comarca.

A l’Artiga hi trobareu verdures i fruita fresca, cereals i fruits secs a granel, tot tipus de productes de rebost, i també una àmplia varietat de productes làctics, tots ells articles de la zona. No dubteu en visitar aquest supermercat, us sorprendrà per la qualitat dels seus productes i, alhora, pel bonic local on està instal·lat!

 

 

Enllaç cap a google maps https://www.artigacoop.org/
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook Enllaç cap a Twitter

C/ Pare Antoni Soler Olot Horari Dilluns de 10 a 13:30 h.
De dimecres a dissabte de 10 a 13:30 h i de 17 a 20 h.

Articles del blog

On comprar a granel a la Garrotxa

On comprar a granel a la Garrotxa

Descobriu 5 comerços de la Garrotxa que potencien la compra a granel. Estalvieu en plàstics, residus i també en economia. El medi ambient i la vostra butxaca us ho agrairan!

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

On comprar productes ecològics a la Garrotxa

On comprar productes ecològics a la Garrotxa

Sabeu quina és la diferència entre productes ecològics i productes bio? Us ho expliquem en aquest article. Cliqueu pr veure les botigues de la Garrotxa on comprar productes ecològics i bio.