Horta (fruita, verdura i llegums)

Productes Naturals Can Rovira

Explotació agrícola de producció d’horta

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972269761

Can Rovira és una explotació agrícola de producció d’horta a Batet de la Serra. Tot el procés productiu es porta a terme a l’explotació, que consta d’una superfície agrària de 15 ha que es reparteixen en horta, fajol i també cultius herbacis, cereals i pastures.

La major part del material vegetal produït és procedent de llavors pròpies i en molts casos de varietats antigues o autòctones, com és el cas de la tomata de pera, bitxo i cor de bou, el cogombre blanc i la mongeta del Carme, entre d’altres, uns productes que són singulars. El sistema productiu de l’explotació es caracteritza perquè s’apliquen tècniques tradicionals, sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

Degusta'ls en aquests restaurants +
Compra'ls en aquestes botigues +

Articles del blog

Farinetes de Fajol

Farinetes de Fajol

Farinetes de Fajol. Com cuinar-lles i diferents opcions de com menjar-les!

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.