Horta (fruita, verdura i llegums)

HortViu

Enllaç cap a google maps
http://www.hortviu.com/
Enllaç cap a Instagram 657262669

L’explotació agrícola Hortviu està ubicada al Vilar de les Planes d’Hostoles, que és parcialment dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. La principal dedicació de l’explotació és la producció de verdures i hortalisses en producció ecològica des de fa més de 10 anys. La superfície dedicada a l’horta és de 3 ha, tot i que la finca disposa d’una superfície de 50 ha.

Al llarg de l’any, a l’explotació es cultiven al voltant de 80 espècies i varietats de plantes d’horta, respectant al màxim la salut humana i el medi ambient. Tota la gestió de la producció es fa a la mateixa explotació i la comercialització es fa majoritàriament a través de la venda directa a famílies de poblacions properes, en format de cistelles setmanals o bé comandes puntuals. Hortviu és una explotació que forma part de Fet al parc.

Degusta'ls en aquests restaurants +
Estem treballant per arribar a més establiments
Compra'ls en aquestes botigues +

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

Delit per les coses ben fetes

HortViu ha aconseguit els següents distintius de qualitat