Horta (fruita, verdura i llegums)

Botiga d’HortViu

L’explotació agrícola Hortviu està ubicada al Vilar de les Planes d’Hostoles, que és parcialment dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. La principal dedicació de l’explotació és la producció de verdures i hortalisses en producció ecològica, des de fa més de 10 anys, que posteriorment es comercialitzen majoritàriament a través de la venda directa a famílies de poblacions properes en format de cistelles setmanals o bé comandes puntuals.

Si voleu gaudir dels seus productes, teniu tres opcions per fer-ho: amb les caixes setmanals de verdura de temporada (setmanal, quinzenal o esporàdica), amb la comanda oberta (totalment a la carta) o al mercat dels dilluns a KMOsona, de Manlleu.

Al llarg de l’any, a l’explotació es cultiven al voltant de 80 espècies i varietats de plantes d’horta, respectant al màxim la salut humana i el medi ambient. Hortviu és una explotació que forma part de Fet al parc.

Enllaç cap a google maps http://www.hortviu.com/
Enllaç cap a Instagram 657262669

Mas El Vilar Les Planes d'Hostoles

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
HortViu
HortViu https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/Hortviu_1-500x500.png

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.