Vall de Bianya
Ca la Nàsia de Llocalou
Restaurant de cuina tradicional de la Garrotxa
Si busqueu un bon restaurant de cuina tradicional a l’Alta Garrotxa, Ca la Nàsia és el lloc ideal. Va ser fundat l’any 1967 per Pere Ayats i Maria Pararols. Ell havia estat forner de Llocalou al mateix local i, més tard, ells dos es van fer càrrec del restaurant. Ayats es va centrar en la cuina tradicional i va crear les seves pròpies especialitats, com ara la perdiu amb col, el senglar estofat, el faisà a la terra, el cabrit a la llosa i l’espatlla de cabrit embolicada amb pell de porc, entre d’altres, plats que encara podeu trobar a la carta. L’any 1985 va passar a mans del fill Marc Ayats i la seva dona Teresa Puigvert. El local, que està preparat per acollir celebracions i àpats en grup, és a la carretera de Camprodon, a la Vall de Bianya.
- Casaments i celebracions
- Per a empreses
- Adaptat per a persones amb diversitat funcional
- Menú diari
- Menú degustació
- Menjar per emportar
- Terrassa
- Reserves
- Accepta mascotes
- Cuina tradicional i casolana
- Cuina de mercat
- Entre 16 i 35 €
Articles del blog
Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa
Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!
Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!
A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
És membre de
Ca la Nàsia de Llocalou és membre de les següents associacions i grups
- Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)