Santa Pau

Restaurant Masnou

Restaurant de cuina típica i tradicional de la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
http://www.restaurantmasnou.com/
Enllaç cap a Instagram 972680061
Enllaç cap a Instagram

Al Restaurant Masnou, situat al municipi de Santa Pau, podreu gaudir de la cuina típica i tradicional de la Garrotxa, perquè ha recuperat les receptes de les àvies i les padrines de la zona. El restaurant està situat al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, envoltat de boscos i paratges bonics. El Restaurant Masnou és una gran oportunitat per tastar un plat típic de la Garrotxa: els fesols de Santa Pau amb botifarra esparracada i rostillons de cansalada. Però si preferiu altres opcions, disposen de variats menús de tast i excel·lents rostits. Quan hi aneu, demaneu de seure a la terrassa exterior, un espai meravellós per gaudir d’un àpat en família o en parella.

  • Casaments i celebracions
  • Per a empreses
  • Terrassa
  • Reserves


  • Cuina tradicional i casolana


  • Més de 35 €

Articles del blog

Restaurants per a grups a la Garrotxa

Restaurants per a grups a la Garrotxa

Busqueu un restaurant per reunir-vos amb la colla, i fer un sopar o un dinar de grup? O potser busqueu un restaurant per fer un sopar de Nadal amb els de la feina? Doneu un cop d'ull a aquesta selecció de restaurants per a grups a la Garrotxa.

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

Restaurants romàntics i amb encant a la Garrotxa

Restaurants romàntics i amb encant a la Garrotxa

Destaquem els restaurants amb més encant i romàntics de la Garrotxa. Restaurants bonics, amb un estil original i propi, una decoració cuidada i aquell punt d’intimitat que el converteix en un lloc romàntic i encantador.

Veure restaurants Garrotxa [+]