Restaurants a Santa Pau

Envoltada de volcans, fagedes i gorgs aquesta vila medieval de la Garrotxa regala a la comarca la única DOP de la comarca: la del Fesol DOP de Santa Pau

Descobriu els restaurants a Santa Pau on degustar els seus famosos fesols DOP

Santa Pau és un poble medieval envoltat de natura i és el més ric i variat en fenòmens volcànics de tot el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, compta amb punts d’interès com el volcà de Santa Margarida, el Croscat o la famosa fageda d’en Jordà, un bosc que ofereix bellesa a través de nous matisos en qualsevol època de l’any.

L’encant del poble el conformen els carrerons empedrats del recinte de la vila vella, amb una fisonomia i unes característiques medievals molt marcades. Destaca la plaça Major o el firal dels Bous; el castell, ubicat al punt més alt del poble; la sòbria església de Santa Maria, i el portal del Mar. 

Si parlem de Santa Pau, però, no podem deixar passar la importància del cultiu del fesol, conegut no només a la Garrotxa, sinó arreu d’Espanya i més enllà. Es tracta d’un fesol blanc, menut i arrodonit, amb un gust molt suau que el fa únic, gràcies a la terra volcànica on es cultiva. De ben segur que els fesols de Santa Pau formen part de la carta de qualsevol restaurant del poble.  

Troba el teu restaurant a Santa Pau

Reiniciar tots els filtres

Veure tots els restaurants de la Garrotxa [+]