Santa Pau

Cafeteria Rocanegra

Acollidora cafeteria a Santa Pau

Enllaç cap a google maps
http://www.canmencio.com/ca/rocanegra-cafeteria
Enllaç cap a Instagram 683166459
Enllaç cap a Instagram

Rocanegra – Can Menció és una acollidora cafeteria que data de 1940 i està ubicada en un edifici de la plaça Major de Santa Pau, a la Garrotxa. L’establiment disposa d’una petita terrassa en ple centre històric, sota un dels porxos de la plaça que encara conserva l’encant rústic i l’aire rural, replet de pedres i racons centenaris. Rocanegra – Can Menció és un espai ideal per anar-hi a prendre un cafè, infusions o refrescs, el que us vingui més de gust, tot acompanyant-ho de coques artesanes, amanides, tapes o entrepans, tant calents com freds. Però la seva especialitat són els dolços i la xocolata! Compten amb una àmplia varietat de pastes boníssimes, perfectes per celebrar un moment especial: sares, trufes, lioneses, pastes de full amb fruita natural, torrons artesanals de Nadal, tot deliciós. A més, també disposen d’una petita botiga on podreu adquirir productes locals.

  • Per a nens
  • Terrassa
  • Accepta mascotes

Articles del blog

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

La Garrotxa amb nens: 5 activitats i restaurants per anar amb família

Si teniu previst visitar la Garrotxa durant un cap de setmana o unes vacances en família, vet aquí 5 activitats per a nens que podeu fer i restaurants on podeu menjar. Són activitats i tallers que us permetran visitar granges de pagès, tocar animals, descobrir l’hort i els productes de la terra…

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

És membre de

Cafeteria Rocanegra és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa
  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)

Una acollidora cafeteria des de 1940 on la història es barreja amb la millor companyia.

Damià - Tercera generació de Rocanegra / Can Menció

Veure restaurants Garrotxa [+]