Santa Pau

Cal Sastre

Restaurant de cuina tradicional a la Garrotxa

https://www.calsastre.com/
Enllaç cap a Instagram 972680095
Enllaç cap a Instagram

Cal Sastre és un restaurant, ubicat a la Garrotxa, de cuina tradicional amb un toc d’originalitat. La tradició culinària del local ja ve de lluny, perquè l’àvia de la família havia tingut una fonda a Olot. L’avi era el sastre del poble, i d’aquí sorgeix el nom del restaurant. El local manté l’essència de les antigues fondes de poble i els plats s’elaboren amb productes exclusivament naturals, dos trets que fan del Restaurant cal Sastre un indret idoni per assaborir els plaers del bon menjar. El plat típic per excel·lència són els fesols de Santa Pau, però també hi trobareu caneló farcit de botifarra amb beixamel de tòfona, melós de vedella amb ratafia i iuca, o magret d’ànec a la llosa amb fruits vermells, entre d’altres. Si voleu gaudir d’aquests gustosos plats, visiteu Cal Sastre, a la plaça de Santa Pau.

  • Vinoteca
  • Menú degustació
  • Terrassa
  • Reserves

Articles del blog

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

És membre de

Cal Sastre és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa
  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)

Veure restaurants Garrotxa [+]