Santa Pau

Pizzeria Gasparic

  • gasparic
Enllaç cap a google maps
https://www.pizzeriagasparic.com/
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 650973148
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

La pizzeria Gasparic està situada al barri de Can Blanc, arribant a Santa Pau i molt a prop de la famosa Fageda d’en Jordà i la ciutat d’Olot. Un racó ple de natura amb una terrassa on gaudir rodejats de flors d’una excel·lent pizza.
La pizzeria Gasparic és un lloc perfecte per gaudir d’unes magnífiques pizzes artesanes, gustoses, elaborades amb farines biològiques i farines històriques del molí de Nàpols. Tot el sabor d’Itàlia concentrat en un forn de llenya de disseny que respecta l’antiga tradició de la pizza napolitana. Si tens intolerància al gluten o celiaquia, a Gasparic trobaràs masses sense gluten i fins i tot te les porten a casa, pots anar-les a recollir tu mateix o esperar que te la portin a domicili. Disposen de menú de migdia i carta per sopars. Una visita obligatòria si passeu per la Garrotxa!

  • Per a nens
  • Menú diari
  • Menjar per emportar
  • Menjar a domicili
  • Terrassa


  • Pizzeries o entrepans


  • Entre 16 i 35 €
Productors de la Garrotxa amb qui treballen

Articles del blog

Pizzeries d’Olot i la Garrotxa

Pizzeries d’Olot i la Garrotxa

Les millors pizzeries d'Olot i la Garrotxa, elaborades artesanalment, amb forn de llenya i amb ingredients de qualitat d'Itàlia i la Garrotxa.

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Delit per les coses ben fetes

Pizzeria Gasparic ha aconseguit els següents distintius de qualitat

Veure restaurants Garrotxa [+]