Montagut i Oix

Restaurant Mas El Pi

Restaurant de cuina mediterrània a Montagut i Oix

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972287247
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

El Restaurant Mas el Pi és un dels llocs més bonics de la Garrotxa per fer-hi un sopar d’estiu. Està situat a la carretera de Sadernes, als afores de Montagut, en un indret únic i on la naturalesa n’és la protagonista.
Al Restaurant Mas el Pi hi podreu gaudir de cuina mediterrània i tradicional catalana. Són experts en entrecots, en pa de coca amb tomàquet, patates d’Olot i, sobretot, no us podeu perdre el seu famós pastís de formatge.
Els preus són immillorables i el tracte i servei del personal, excel·lent. Quan hi aneu, recordeu demanar taula a la terrassa: és un dels espais més bonics de la Garrotxa!

  • Adaptat per a persones amb diversitat funcional
  • Terrassa
  • Reserves

Articles del blog

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Veure restaurants Garrotxa [+]