Sant Joan les Fonts

Racó de Ca la Nàsia

Restaurant de cuina tradicional catalana a la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972290402
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

El Racó de Ca la Nàsia és un petit restaurant ubicat al nucli urbà de Begudà, a Sant Joan les Fonts, a la Garrotxa. Es tracta d’un restaurant familiar i acollidor que funciona des del 1987 i on serveixen un magnífic menú diari a un preu ajustat i amb plats gustosos de cuina tradicional catalana. El Racó de Ca la Nàsia té un gran pati amb molta zona d’aparcament gratuït i un menjador interior ben condicionat per garantir un àpat tranquil als comensals. És un restaurant excel·lent per anar-hi en família. Quan hi aneu, no us oblideu de demanar els pastissos: disposen de postres artesanes per llepar-se’n els dits!

  • Adaptat per a persones amb diversitat funcional
  • Menú diari
  • Menjar per emportar
  • Reserves

Articles del blog

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

Veure restaurants Garrotxa [+]