Pans i dolços

Forners Bataller

Forn de pa dels Hostalets d'en Bas

  • forners bataller
Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972690166

El Forn de pa Bataller és el de més tradició i història de tota la Vall d’en Bas. Fundat el 1953 al carrer Teixeda dels Hostalets, és tota una institució a la Garrotxa per la gran qualitat dels seus productes artesanals. La tercera generació de la família encara produeix i elabora tots els productes mitjançant mètodes artesanals, amb forn de llenya. La seva feina ha estat reconeguda amb un certificat de Mestre d’Artesania Alimentaria emès per la Generalitat de Catalunya.

Formen part del directori de Flequers Artesans de les Comarques Gironines. Concretament, elaboren el pa amb l’anomenat certificat de Pa de la tramuntana, és a dir, amb varietats antigues de blat produïdes per la Cooperativa Agrícola de Castelló d’Empúries, al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. També produeixen amb el segell És farina de Girona, el qual certifica que es tracta d’una farina de qualitat, produïda a les comarques de Girona i conreada sota els controls de la producció integrada.  Per acabar, cal assenyalar que elaboren pa per a la majoria dels restaurants i les cases rurals de la Vall d’en Bas i de la resta de la Garrotxa, la majoria d’afiliats al segell de Cuina Volcànica de la Garrotxa.

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

És membre de

Forners Bataller és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa
  • Associació Turisme i Comerç Vall d’en Bas