La Garrotxa fosa… a una fondue de formatges!
Ets un amant del bon formatge? Descobreix una recepta única de fondue del Restaurant l’Hostal del Sol amb formatges de la Garrotxa, te’n lleparàs els dits!
Ingredients
- Formatges:
- Altres:
- 50 ml de crema de llet
- 1 grapat de nous
- 25 ml de reducció de Ratafia Russet
- Pa de la Fogaina
- Poma de Girona
- Tomatetes xerris
- Material:
- Bol o cassola de fondue
- Pinxos llargs de fondue
Preparació
- En primer lloc, talleu els formatges a daus i poseu-los al bol o cassola de fondue
- Poseu la crema de llet i enceneu el fogonet
- Remeneu i quan el formatge estigui desfet afegiu les anous i la ratafia
- Prèviament heu d’haver preparat l’acompanyament: pa tallat a quadrats, xerris i pomes.
Gaudiu del nostra paisatge fos, punxeu poma, xerris i pa intercal·lat per gaudir dels gustos!
Bon profit, i amb Delit!

LES CLAUS…
Tenir el material adequat per fer-la: bol o cassola i pinxos llargs.
Una bona elecció dels formatges i millor seguint els productors de la Garrotxa, els podeu consultar aquí o bé llegint el post sobre la ruta de formatgera de la Garrotxa.
Evitar que bulli, però sí que estigui ben calent.
UNA RECEPTA DE
Jordi de l’Hostal del Sol