Formatges i làctics

Formatgeria Xauxa

Elaboració de formatges artesans a la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 658348307
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

Xauxa és una formatgeria artesana de la Garrotxa que elabora els seus productes amb llet crua de vaques de la granja Can Frigola. L’explotació és en règim ecològic i s’intenta fer el màxim de pastura quan el clima ho permet; per això la llet surt de tan bona qualitat! A Xauxa, la Paula Fonollà i l’Albert Grabulosa elaboren dos tipus de formatges: el Glauc, un formatge blau de textura mantegosa, i L’Altre, una pasta tova madurada dins d’una faixa d’avet, que li confereix una aroma de resina fresca.

Degusta'ls en aquests restaurants +
Estem treballant per arribar a més establiments

Articles del blog

6 formatges de la Garrotxa que hauries de tastar

6 formatges de la Garrotxa que hauries de tastar

Feu com l'Isabel de Mas la Coromina i oloreu, tasteu i degusteu els formatges de la Garrotxa. Us presentem els productors e la Garrotxa i obradors on s'elaboraden els formatges de forma artesanal i amb molt de delit.

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.