Formatges i làctics

Botiga Formatgeria Xauxa

Venda de formatges artesans a la Garrotxa

  • formatges xauxa

La formatgeria Xauxa de la Garrotxa elabora els seus productes de manera artesanal i també en fa venda directa. Hi podeu trobar les seves dues especialitats: el Glauc, un formatge blau de textura mantegosa, i L’Altre, una pasta tova madurada dins d’una faixa d’avet, que li dona una aroma de resina fresca.

El seu local està situat a les Preses, on també ofereixen un servei de formació en formatgeria i assessorament a càrrec de Paula Fonollà, biòloga i formatgera amb 12 anys d’experiència.

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 658348307
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

Carrer del Portal, 28, 17178 Les Preses, Girona Les Preses

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Formatgeria Xauxa
Formatgeria Xauxa https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2022/02/MG_1475-copia-500x500.jpg

Articles del blog

6 formatges de la Garrotxa que hauries de tastar

6 formatges de la Garrotxa que hauries de tastar

Feu com l'Isabel de Mas la Coromina i oloreu, tasteu i degusteu els formatges de la Garrotxa. Us presentem els productors e la Garrotxa i obradors on s'elaboraden els formatges de forma artesanal i amb molt de delit.

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.