Formatges i làctics

Mas el Molí del Perer

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram

Mas el Molí del Perer és una explotació ecològica familiar de vaques lleteres ubicada als Hostalets d’en Bas, a la Garrotxa. La van iniciar els germans Miquel i Marta i més endavant s’hi va incorporar una altra Marta, la dona d’en Miquel.

Comercialitzen la seva llet ecològica a altres indústries transformadores, però des de fa uns mesos també disposen d’un nou obrador per aprofitar els litres de llet que no han venut i elaboren els seus propis formatges i altres derivats làctics.

A Mas el Molí del Perer també organitzen visites guiades. Si mai en feu alguna, a banda de poder degustar i comprar els seus deliciosos productes, podreu veure en marxa un dels poquíssims antics molins de farina que encara funcionen, i descobrireu tota una autèntica col·lecció d’eines del camp!

  • Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)

Activitats recomanades

Degusta'ls en aquests restaurants +

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

Delit per les coses ben fetes

Mas el Molí del Perer ha aconseguit els següents distintius de qualitat