Formatges i làctics
Mas Claperol
Mas Claperol és un productor de formatges i altres làctics ecològics que funciona des de 1982. Va iniciar-lo l’Emili, el pare, en una explotació del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Més endavant va afegir-s’hi la Mercè, la mare; finalment, en Jordi i l’Oriol, els fills, també s’hi van incorporar.
Ara la finca és al Pla de Dalt, un barri d’Olot, on tenen els animals i l’obrador des d’on elaboren tot tipus de formatges i altres derivats làctics, artesans o ecològics, de vaca, de cabra i d’ovella com ara llet, mató, flams, recuits, iogurts, cremes… etc. També disposen de botiga en línia: així podreu gaudir dels formatges i postres Mas Claperol sense haver de sortir de casa.
La família Domènech sent un gran amor per la seva feina i pel nostre territori i ben aviat ens presentaran novetats molt interessants…
- Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.
Delit per les coses ben fetes
Mas Claperol ha aconseguit els següents distintius de qualitat