Embotits i Carns Formatges i làctics Pans i dolços Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves) Horta (fruita, verdura i llegums) Begudes (vi, cervesa i licors)

Carnisseria Anna Maria Picart

Botiga d'embotits i productes d'elaboració pròpia

  • Anna Ma Picart

A la Carnisseria Anna Ma Picart no només venen productes: hi posen cor, tradició i proximitat. Al bell mig de Montagut, elaboren i seleccionen aliments que parlen del territori, de la feina ben feta i del gust autèntic de sempre.

Els seus embotits i carns d’elaboració pròpia són l’orgull de la casa. Receptes tradicionals, producte fresc i una manera de treballar que respecta el ritme i la qualitat. Des de botifarres i llonganisses fins a carns tendres i saboroses, tot està pensat per portar a taula el millor del seu obrador. Tot tipus d’embotits, diferents tipus d’hamburgueses, pilotilles, llonganissetes i salsitxes.

A més, ofereixen una selecció de formatges i làctics que enamora: des dels més cremosos fins als més intensos, sempre amb una cura especial per l’origen i la qualitat. Per completar qualsevol àpat, també disposen de pans i dolços artesans. El seu rebost és un petit tresor: cereals, ous, mel, olis i conserves que et permeten omplir la cuina de productes bons, variats i de confiança. També hi trobaràs horta de proximitat: fruita, verdura i llegums collits a punt per gaudir-los al màxim i una selecció de begudes que mariden amb tot: vins, cerveses i licors.

A Montagut, la qualitat té nom propi: Carnisseria Anna Ma Picart, on cada producte és un compromís amb el bon gust i la proximitat.

Enllaç cap a google maps https://carnisseriapicart.wixsite.com/website
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 674246185
Enllaç cap a Instagram

Plaça Martinoles, 3 de Montagut Montagut i Oix Horari De dimarts a dissabte de 9h a 13h i de 16:30h a 20h, diumenges de 9h a 13h i dilluns tancat.

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Embotits Masó
Embotits Masó https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2022/03/maso-2-500x500.jpg
Mas Farró
Mas Farró https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2022/02/mas_farro_4-500x500.png
La Fageda
La Fageda https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/fageda-5-2-500x500.jpg
Ratafia Russet
Ratafia Russet https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/ratafia-4-500x500.jpg

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.