Embotits i Carns

Embotits Masó

Productor d'embotit a la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
http://www.embotitsmasoolot.com/
Enllaç cap a Instagram 972271670
Enllaç cap a Facebook

Si esteu buscant bons embotits típics del Pirineu gironí, els trobareu a Embotits Masó. Aquests productors de la Garrotxa treballen respectant la tradició i incorporant noves tecnologies en el procés, sempre que no afectin la qualitat dels productes. A més, tenen especial cura en la selecció de les carns que utilitzen per elaborar els seus embotits.

Entre la seva oferta hi ha des d’embotits curats com ara fuet, llonganissa o cap de llom, entre d’altres, fins a embotits cuits com la botifarra blanca, negra o de perol.

Embotits Masó atribueix la qualitat dels seus productes a la comarca on estan situats, una terra amb llarga tradició en l’elaboració d’embotits. Expliquen que les condicions climàtiques són immillorables per a l’elaboració i conservació d’aquests productes carnis, i com a testimonis d’aquest fet esmenten les cases de pagès, escampades per la Garrotxa, que encara avui duen a terme la tradicional matança del porc.

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

És membre de

Embotits Masó és membre de les següents associacions i grups

  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)