Embotits i Carns
Embotits Masó
Productor d'embotit a la Garrotxa
Si esteu buscant bons embotits típics del Pirineu gironí, els trobareu a Embotits Masó. Aquests productors de la Garrotxa treballen respectant la tradició i incorporant noves tecnologies en el procés, sempre que no afectin la qualitat dels productes. A més, tenen especial cura en la selecció de les carns que utilitzen per elaborar els seus embotits.
Entre la seva oferta hi ha des d’embotits curats com ara fuet, llonganissa o cap de llom, entre d’altres, fins a embotits cuits com la botifarra blanca, negra o de perol.
Embotits Masó atribueix la qualitat dels seus productes a la comarca on estan situats, una terra amb llarga tradició en l’elaboració d’embotits. Expliquen que les condicions climàtiques són immillorables per a l’elaboració i conservació d’aquests productes carnis, i com a testimonis d’aquest fet esmenten les cases de pagès, escampades per la Garrotxa, que encara avui duen a terme la tradicional matança del porc.
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.
És membre de
Embotits Masó és membre de les següents associacions i grups
- Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)