Olot

Frankfurt El Farolet

Restaurant d'entrepans de la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972262399
Enllaç cap a Instagram

Esteu buscant el millor restaurant de frankfurts a la Garrotxa? Doncs no dubteu de visitar El Farolet, el clàssic garrotxí pel que fa a aquest tipus d’entrepans.

El Farolet és un bar restaurant que treballa amb productes de primera qualitat i de manera artesanal, amb l’objectiu de fer-vos gaudir dels millors entrepans de la comarca. De llom adobat, pollastre marinat, pinxos, botifarra, hamburguesa, truita, amb ceba, amb formatge… les possibilitats són molt diverses, i el secret que fa que totes i cada una de les combinacions siguin exquisides el trobareu en el fet que tots els seus productes carnis i les salses són d’elaboració pròpia, amb matèries primeres de qualitat i de proveïdors locals.

Si us hem despertat la gana, trobareu El Farolet al carrer Major d’Olot. Podeu menjar a l’establiment o demanar els vostres frankfurts per emportar!

  • Menjar per emportar


  • Pizzeries o entrepans


  • Menys de 15 €
Productors de la Garrotxa amb qui treballen

Articles del blog

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

És membre de

Frankfurt El Farolet és membre de les següents associacions i grups

  • TurismeGarrotxa
  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)

Veure restaurants Garrotxa [+]