Embotits i Carns Formatges i làctics Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves) Horta (fruita, verdura i llegums) Begudes (vi, cervesa i licors)

Queviures Cros

Supermercat de barri a Olot

Queviures Cros és un supermercat de barri ubicat al nucli antic d’Olot que compta amb un gran ventall de productes alimentaris d’origen local i nacional de primera qualitat. La família Cros promociona els productors de la zona, ja que un dels pilars que els defineix és la proximitat i el tracte familiar. Ofereixen servei a domicili gratuït a la ciutat i als municipis del seu entorn, contribuint a fer més humà un negoci que, tot i havent crescut, no ha deixat mai de banda l’essència de botiga de barri. A aquest supermercat de la cadena Suma podeu trobar-hi carn, verdura i fruita fresca, embotits, conserves, dolços, llegum cuita, congelats, làctics i elaborats, productes precuinats, refrescos, vins i espirituosos, entre molts altres productes essencials per la higiene personal i la de casa. A Queviures Cros teniu al vostre abast els productes de més categoria al millor preu, amb el valor afegit de la cura que tenen pels seus clients, tant per l’assessorament com pel servei.

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972260825

C/ Santa Magdalena, 12 Olot Horari De dilluns a dissabte de 9 a 14 h i de 17 a 21 h.

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
La Fageda
La Fageda https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/fageda-5-2-500x500.jpg
SAT Vall d’en Bas
SAT Vall d’en Bas https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/cope1-500x500.jpg
Ratafia Russet
Ratafia Russet https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/ratafia-4-500x500.jpg

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

És membre de

Queviures Cros és membre de les següents associacions i grups

  • Associació Comerciants Olot (ACO)