Pans i dolços

El Cacau

Productor de xocolata i pastissos d'Olot

Enllaç cap a google maps
https://cacau.cat/
Enllaç cap a Instagram 972268787
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

El Cacau és una pastisseria situada a la plaça Major d’Olot, ben bé al rovell de l’ou de la ciutat. És una xocolateria amb molt de caràcter i que té molt clar el seu eslògan: “Artesania o barbàrie”, com afirmen en gairebé tots els paquets de xocolates artesanes i delicioses. En Lluís, l’Enric, la Laura i l’Aisata persegueixen l’objectiu de fomentar el consum de productes de proximitat i valorar l’artesania, i ho estan aconseguint a base de qualitat i reivindicació a través del disseny de la marca que han creat. A la pastisseria El Cacau aposten per un producte de qualitat amb denominacions d’origen que no es troben a tot arreu, un servei molt especial que es transforma en un joc per a la clientela, que ha de buscar entre el Pantone de xocolates quina s’endurà a casa. No us perdeu el seu web i la botiga, on podreu trobar mones de Pasqua espectaculars, piruletes de xocolata amb la faràndula i moltes més sorpreses dolces!

  • Venda de Proximitat
  • Artesania Alimentària
Degusta'ls en aquests restaurants +
Estem treballant per arribar a més establiments

Articles del blog

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Tortells, bombons, coques, mones i torrons... Què portarem el proper diumenge per postres? Descobriu el calendari pastisser de la Garrotxa i endolciu les sobretaules amb tradició i gastronomia!

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.