Pans i dolços

Pastisseria Cacau

Botiga de xocolata i pastissos d'Olot

El Cacau és una petita pastisseria situada al bell mig de la ciutat del barri antic d’Olot, a la plaça Major.  El seu punt fort és l’actitud rebel que proclamen les seves xocolates delicioses i artesanes. En Lluís, l’Enric, la Laura i l’Aisata persegueixen l’objectiu de fomentar el consum de productes de proximitat i valorar l’artesania, i estan lluitant per reivindicar la qualitat i el disseny de la marca que han creat..
A la pastisseria El Cacau hi podreu trobar xocolates de tots els racons del món, configurats en un catàleg Pantone de tipologies que esdevé un joc per a la clientela. A més, en funció de les temporades, tenen productes limitats a la botiga, com per exemple les mones de Pasqua, que van triomfar l’edició passada amb els contenidors cremats com a protagonistes; també tenen piruletes de xocolata amb la faràndula i moltes més sorpreses dolces!

Enllaç cap a google maps https://cacau.cat/
Enllaç cap a Instagram 972268787
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

Plaça Major, 4 Olot Horari De dimecres a dissabte de 9 a 13:30 h i de 17 a 20:30 h.
Diumenges de 9 a 14 h.

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Mel Picot i Mel La Calma
Mel Picot i Mel La Calma https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/edit-1-68-500x500.jpg
Ratafia Russet
Ratafia Russet https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/ratafia-4-500x500.jpg
El Cacau
El Cacau https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/FFtpjm9XwAMRMRo-1-500x500.jpg

Articles del blog

Productes típics de la Garrotxa

Productes típics de la Garrotxa

Sabeu quins són els productes típics de la Garrotxa? Us els expliquem a continuació! Gaudiu de la gastronomia de la Garrotxa amb delit.

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Tortells, bombons, coques, mones i torrons... Què portarem el proper diumenge per postres? Descobriu el calendari pastisser de la Garrotxa i endolciu les sobretaules amb tradició i gastronomia!

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!