Pans i dolços

Fleca Can Carbasseres

El forn de pa Can Carbasseres d’Olot és un dels negocis amb més història del municipi. La fleca va ser fundada l’any 1892 i ha passat per quatre generacions d’artesans, durant les quals el coneixement sobre l’elaboració del pa s’ha anat transferint de manera tradicional. La fleca Can Carbasseres està situada al carrer de Sant Rafel, d’Olot, i és tot un referent per la seva arquitectura eclèctica, que la inclou en l’inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Si visiteu aquest forn de pa artesà, no us podeu perdre la coca de llardons o el tortell de matafaluga, dues especialitats que els han fet famosos arreu.

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972260859
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

Carrer Sant Rafel, 5, Olot, Girona Olot Horari Cada dia de 8:15 a 14 h i de 16:30 a 20:30 h.
Dimecres tancat.

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Can Carbasseres
Can Carbasseres https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/productor_can_carbasseres_3-500x500.jpg
Ratafia Russet
Ratafia Russet https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/ratafia-4-500x500.jpg

Articles del blog

Productes típics de la Garrotxa

Productes típics de la Garrotxa

Sabeu quins són els productes típics de la Garrotxa? Us els expliquem a continuació! Gaudiu de la gastronomia de la Garrotxa amb delit.

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Tortells, bombons, coques, mones i torrons... Què portarem el proper diumenge per postres? Descobriu el calendari pastisser de la Garrotxa i endolciu les sobretaules amb tradició i gastronomia!

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!