Horta (fruita, verdura i llegums)

Fungi Girona

Productor i proveïdor de bolet fresc de la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
https://www.fungigirona.cat/
Enllaç cap a Instagram 620853657
Enllaç cap a Instagram

Fungi Girona és un productor i proveïdor de bolet fresc de la Garrotxa. Ofereixen bolets de cultiu com xiitake, gírgola de card o xampinyó portobello, bolet silvestre sota demanda i també elaboren extractes de bolets medicinals, sent un dels primers extractors de bolets elaborats a Catalunya. Els seus bolets son 100% naturals, produïts a Olot, i és per això que compten amb el certificat del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE). A més, Fungi Girona també realitza tallers formatius de cultiu de bolets per apropar l’autosuficiència alimentària a partir de cultivar bolets i altres fongs.

Sustentant aquest negoci hi trobareu en Francesc Asperó, tècnic en producció agroecològica i vinculat al món de la Fungicultura i el cultiu de bolets des de 2015, i la Neus Riera, que treballa en l’àrea d’extractes de bolets medicinals.

 

  • Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)

Activitats recomanades

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

Delit per les coses ben fetes

Fungi Girona ha aconseguit els següents distintius de qualitat