Embotits i Carns Formatges i làctics Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves) Horta (fruita, verdura i llegums) Peix Begudes (vi, cervesa i licors)

Agrobotiga de Besalú

Comerç agroalimentari de Besalú

  • agrobotiga besalu

L’Agrobotiga de Besalú és un bonic comerç situat a la carretera d’Olot, a Besalú, a la Garrotxa. En aquest comerç agroalimentari disposen d’una àmplia i variada oferta de productes ecològics i de proximitat, des de cereals i farines a granel, pa artesanal, fruita i verdura, cosmètica, productes de neteja de la llar, subministrament agrari, planters, herboristeria o menjar per a animals, entre d’altres. Però el millor de l’Agrobotiga de Besalú és el tracte immillorable que ofereix el personal. Són experts en assessorar sobre qualsevol dels productes que tenen a la venda: els coneixen tots al detall i us podran indicar qui n’és el productor i fins i tot el mètode de producció. Una nova manera de comprar és possible!

Enllaç cap a google maps https://agrobotigabesalu.com/
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 609789702 / 972591879
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

Carretera d'Olot 7 Besalú Horari De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 h i de 17 a 20:30 h.
Dissabtes de 10 a 14 h.

Articles del blog

Productes típics de la Garrotxa

Productes típics de la Garrotxa

Sabeu quins són els productes típics de la Garrotxa? Us els expliquem a continuació! Gaudiu de la gastronomia de la Garrotxa amb delit.

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

On comprar productes ecològics a la Garrotxa

On comprar productes ecològics a la Garrotxa

Sabeu quina és la diferència entre productes ecològics i productes bio? Us ho expliquem en aquest article. Cliqueu pr veure les botigues de la Garrotxa on comprar productes ecològics i bio.

Delit per les coses ben fetes

A Agrobotiga de Besalú hi trobareu productes amb els següents distintius de qualitat