Pans i dolços
Fleca Dorca
Elaboració de pans i dolços a la Garrotxa
La Fleca Dorca va néixer el 1898 al centre de les Preses. En Josep Dorca i la Mercè Pagès han continuat el negoci familiar i l’han transformat, tant en infraestructura com en gestió, però han sabut mantenir la recepta original del pa i la famosa coca d’en Dorca. També han mantingut un vell forn, que continua produint el tradicional pa de pagès que han fet tota la vida. Entre els seus elaborats hi podeu trobar pans de xia, espelta, malta, quinoa, cereals, sègol i molts d’altres.
Ara la Fleca Dorca també té botigues a Olot i a Sant Esteve d’en Bas on, a més de vendre els seus productes, hi realitzen tallers per nens i adults de pastisseria i rebosteria. Si voleu saber exactament com fan el pa, els podeu seguir a les seves xarxes socials, on són molt actius i donen trucs per fer un pa excel·lent!
- Certificat Gluten Free
Articles del blog
Calendari Pastisser de la Garrotxa
Tortells, bombons, coques, mones i torrons... Què portarem el proper diumenge per postres? Descobriu el calendari pastisser de la Garrotxa i endolciu les sobretaules amb tradició i gastronomia!
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Delit per les coses ben fetes
Fleca Dorca ha aconseguit els següents distintius de qualitat
És membre de
Fleca Dorca és membre de les següents associacions i grups
- Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)