Sales de Llierca

Bar El Revolt

Bar-restaurant de cuina casolana a la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972687722
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

El Bar el Revolt està situat a Sant Jaume de Llierca, un petit municipi de la Garrotxa. És un local petit i acollidor que disposa de barra, terrassa exterior i interior, i el personal és molt amable i atent. És ideal per anar-hi en família o a prendre-hi alguna cosa amb els amics. Fan cuina casolana, de temporada i de proximitat amb productes de primera i de km 0. De la carta, en destaquen les pizzes, els entrepans, els embotits i les tapes. Si teniu l’opció, visiteu el Bar el Revolt el dia que fan brasa argentina, carn de qualitat en un dels entorns més bonics de la Garrotxa!

  • Menjar per emportar
  • Terrassa
  • Reserves

Articles del blog

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

Veure restaurants Garrotxa [+]