Sant Joan les Fonts

Bar La Piscina

Bar amb piscina a Sant Joan les Fonts

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972290159

Busqueu una nit divertida a la fresca? La trobareu al Bar la Piscina, de Sant Joan les Fonts. Es tracta d’un bar restaurant situat a la piscina de Sant Joan les Fonts i envoltat de bosc, al bell mig de la naturalesa. A la terrassa hi podreu tastar les tapes, els entrepans o, senzillament, fer-hi un toc amb els amics, alhora que us banyeu a la piscina o preneu el sol: un pla perfecte per a una tarda d’agost! El preu és molt ajustat i les tapes són variades, i fins i tot s’inventen alguns entrepans si no els tenen a la carta i el client els sol·licita. Quan aneu al Bar la Piscina, no deixeu de provar els calamarsets amb patates i croquetes, un plat combinat perfecte per a un sopar d’estiu a la Garrotxa.

  • Adaptat per a persones amb diversitat funcional
  • Menjar per emportar
  • Terrassa
  • Reserves

Articles del blog

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

Veure restaurants Garrotxa [+]