Pans i dolços

Forn Vidal

Pa artesanal a la Garrotxa

El Forn Vidal és una fleca artesanal de la Garrotxa amb una àmplia oferta de pans especials, que venen diàriament. A més, durant les èpoques assenyalades també es dediquen a l’elaboració dels dolços més característics, com els bunyols de Quaresma o els tortells de Reis.

Podeu trobar-los a Sant Joan les Fonts, o bé al local que tenen a Tortellà. A tots dos llocs us atendran amb amabilitat i un tracte excel·lent! A més, els seus productes també es poden degustar als restaurants La Quinta Justa i L’altre Manolo, i podeu adquirir els seus pans a la botiga Can Dorca de l’Hostalnou de Bianya.

 

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram 972290908
Enllaç cap a Facebook

Av. de Cisteller, 2 Sant Joan les Fonts Horari De dilluns a divendres, de 7 h a 13 h i de 16:30 h a 19:30 h.
Dissabte de 7 h a 13 h.
Diumenge de 8 h a 13 h.

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.