Olot
La Barra d’en Regue
Restaurant de cuina de mercat de la Garrotxa
En Manel és un gurmet i amant del bon producte, i això el va portar a obrir la Barra d’en Regue per poder promoure tot aquell coneixement sobre productes que durant anys havia conegut viatjant i treballant. El concepte del seu gastrobar és oferir producte fresc i de mercat, però no només de proximitat, sinó també d’altres zones de la península, sempre prioritzant-ne la qualitat. Com ho defineix ell mateix: el peix de llotja i la “txuleta de vaca rubia”. La seva és una cuina de mercat i d’autor i actualment estan oferint unes mariscades per llepar-se’n els dits!
La Barra d’en Regue està situat al centre de la ciutat d’Olot, molt a prop de la plaça de Catalunya, i és un local petit, molt acollidor i de disseny, on podeu menjar a la barra o en una taula. Durant la temporada d’estiu disposa d’una gran terrassa davant del local on es pot menjar a l’aire lliure i les nits dels dilluns i els diumenges la Bocateria d’en Regue és la gran protagonista: entrepans i tacos d’autor, una delícia!
- Vinoteca
- Menú degustació
- Terrassa
- Cuina de mercat
- Més de 35 €
Articles del blog
Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa
Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!
Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!
A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
És membre de
La Barra d’en Regue és membre de les següents associacions i grups
- TurismeGarrotxa
- Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)