Restaurants a Olot

Les característiques volcàniques de la terra garrotxina fan que el sòl sigui fèrtil i de gran riquesa, i repercuteix en la cuina de la comarca, on cultura i natura es troben al plat.

Gastronomia pròpia de la comarca: Cuina Volcànica

Les característiques volcàniques de la terra garrotxina fan que el sòl sigui fèrtil i de gran riquesa, la qual cosa repercuteix en la cuina de la comarca, on cultura i natura es troben al plat. Olot compta amb una llarga llista d’establiments de restauració i comerços que ofereixen productes de gran qualitat i de proximitat. La gastronomia pròpia d’Olot i comarca es coneix amb el nom de Cuina Volcànica, i els productes més significants de la zona són la ratafia, la botifarra i el pernil.

Olot és la capital de la comarca de la Garrotxa. La ciutat té la singularitat de trobar-se enmig de quatre volcans: el Montolivet, el Montsacopa, la Garrinada i les Bisaroques, i de ser l’única capital de comarca de Catalunya situada a l’interior d’un parc natural, el de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Olot té un patrimoni natural i paisatgístic format per fagedes i boscos, aiguamolls, altiplans i volcans. Els punts d’interès que destaquen són l’esmentat volcà del Montsacopa, el nucli antic de la vila, els paratges de la Moixina i el Parc Nou, l’altiplà basàltic de Batet, la molt coneguda fageda d’en Jordà o la Via Verda, que va d’Olot a Girona.

Troba el teu restaurant a Olot

Reiniciar tots els filtres

Veure tots els restaurants de la Garrotxa [+]