Olot

Els del Mig Gastrobar

Enllaç cap a google maps
http://elsdelmig.cat/
Enllaç cap a Instagram 972606598
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

El gastrobar dels del Mig és especialitzat en cerveses artesanals amb més de vuitanta opcions en ampolla i sis en tirador, perfecte pels gurmets de la cervesa. Està situat al centre de la ciutat d’Olot en la bonica plaça del Mig, sobre el mercat de la ciutat, on despleguen una àmplia terrassa perfecta per prendre el sol mentre es fa el vermut. El local del Mig Gastrobar és acollidor i ha estat reformat recentment. Ofereixen esmorzars, menú de migdia, menú degustació i tastets durant tot el dia.

Garrotxa Approp

  • Menú diari
  • Menú degustació
  • Terrassa
  • Tastos i cates
Productors de la Garrotxa amb qui treballen

Articles del blog

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Veure restaurants Garrotxa [+]