Olot

Toc de dolç

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Instagram 641323317
Enllaç cap a Instagram

Toc de dolç és un petit cafè d’Olot rodejat de naturalesa. Està situat al Pla de dalt en un passeig tranquil, ple d’arbres, dels que es pot gaudir assegut en la terrasseta o en una de les taules amb vistes.
A la cafeteria Toc de dolç podràs prendre cafè ecològic, sucs naturals, entrepans, pastissos, bowls de iogurt amb fruita i moltes delícies més, tant per esmorzar com per berenar. I si tens alguna festa important per la qual necessitis un pastís personalitzat, l’Estrella te’l farà per encàrrec amb una dosi de tendresa i creativitat desmesurada! Sens dubte, un bon lloc on gaudir de la tranquil·litat acompanyat d’un bon cafè.

  • Per a nens
  • Terrassa


  • Pizzeries o entrepans


  • Menys de 15 €

Articles del blog

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Terrasses d’estiu i sopars a la fresca a la Garrotxa

Aquest estiu, gaudiu amb delit de les terrasses de la Garrotxa! Música en directe, bona gastronomia i un entorn natural ben bonic!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!

A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

És membre de

Toc de dolç és membre de les següents associacions i grups

  • Associació Hostalatge de la Garrotxa (AHLG)

Veure restaurants Garrotxa [+]