Restaurants amb menú degustació a la Garrotxa

Sabeu, no, que la Garrotxa és una terra coneguda tant per la seva natura com per la seva cultura gastronòmica? Doncs una manera agradable de conèixer-la i visitar-la, és a través de la nostra cuina! Què us sembla, doncs, si ens acompanyeu en aquest viatge gastronòmic per la Garrotxa a través dels seus menús degustació que ofereixen els restaurants? Uns menús que són tota una experiència culinària dissenyada, exclusivament, per fer-vos gaudir amb delit!

Una experiència gastronòmica a través dels menús degustació de la Garrotxa

De manera que, a través dels menús degustació, podreu captar l’essència de cada restaurant i observar, alhora, les habilitats i creativitat de cada xef. Uns menús que, formats per diversos plats, dansen harmònicament des del primer fins a l’últim plat.

Al Restaurant Ca l’Enric, amb una ⭐ Michelin, podreu escollir entre els menús degustació: “Records en evolució” o “Descobrint la Vall”.

La seva cuina, avantguarda i que no passa desapercebuda, fa una interpretació de la cuina tradicional catalana a base de productes de temporada i ingredients del seu entorn més proper. Els dos, són menús elaborats a partir de productes de mercat i poden variar segons el dia.

💶 > 100 € 📍 La Vall de Bianya

Ubicat en un dels paratges més bonics d’Olot, al restaurant la Moixina hi podreu degustar el Menú Degustació la Font.

Un menú que canvia en funció als productes disponibles de cada temporada i on no falten mai els plats amb segell Cuina Volcànica, dels quals en són membres. La proposta del menú, format per quatre tastets, un peix, una carn i les postres, es basa en la cuina tradicional posada al dia.

💶 > 50 € 📍 Olot – Paratges de la Moixina

Sota les arcades del poble medieval de Santa Pau, s’hi troba el Restaurant Cal Sastre. Podreu gaudir-hi d’un menú degustació on, el que no hi falta mai, és el fesol DOP Fesol de Santa Pau, una joia gastronòmica! Amb un aperitiu de benvinguda i quatre tastets de temporada us delectàreu amb els sabors autòctons de la cuina de la Garrotxa.

El restaurant, que manté l’essència de les antigues fondes del poble, és un indret idoni per assaborir els plaers del bon menjar.

💶 > 40 € 📍Santa Pau

Amb dues ⭐⭐ Michelin i una ⭐ verda, que premia la trajectòria i el compromís amb la sostenibilitat en el camp gastronòmic, el Restaurant Les Cols fa proposta de dos menús degustació: “natura viva & mística“, amb productes que accentuen la intimitat del paisatge rural de la Garrotxa i el cicle immutable de les estacions, i “horitzó verd & sostenible” amb una mirada contemplativa al seu hort i al galliner de Casa Horitzó -I+D a partir d’aliments no viatjats.

💶 > 150 € 📍Olot

Situat en un lloc immillorable, amb vista a l’increïble pont romànic del segle XI de Besalú, al Restaurant Pont Vell treballen buscant sempre l’equilibri entre tradició i modernitat. A través de la seva cuina sincera i el servei proper volen regalar als comensals, estones de felicitat. I així ho fan amb “ÒPERA” el seu Menú Degustació de Temporada. Un menú consistent en 9 degustacions dels plats més característics de la temporada, el vi del seu celler recomanat pel sommelier i cafès.

💶 > 80 € 📍Besalú

I si encara us falten raons per decidir-vos a provar els menús degustació de la Garrotxa només ens queda per dir-vos que, primer de tot, amb ells experimentareu nous plats i sabors! A més, obtindreu una experiència gastronòmica completa i, per últim, descobrireu productes locals i part de la nostra cultura gastronòmica!

Ah, i sobretot, recordeu que és molt important verificar si tenen disponibilitat i fer la reserva amb antelació!

Bon profit!

Data publicació: 17 de gener de 2023Categories: Blog