Pans i dolços
Pastissers Callís
Productor de xocolata i pastissos d'Olot
La Pastisseria Callís és una de les més antigues d’Olot, a la Garrotxa. Se situa al bell mig del barri antic de la ciutat, davant de l’església de Sant Esteve. El negoci familiar es dedica a la xocolata i els pastissos des del 1816, i manté l’essència del forn de llenya ecològic i les receptes tradicionals. Utilitzen ingredients de primera qualitat com el millor cacau Manjari, de Madagascar i d’altres de Veneçuela i Equador. La Pastisseria Callís acumula set generacions de pastissers que segueixen cuinant a les ordres del besavi d’en Manel, l’actual pastisser. Centenars de bombons, pastissos i dolços inunden la botiga que també disposa d’una zona de bar per poder degustar els productes.
Articles del blog
Calendari Pastisser de la Garrotxa
Tortells, bombons, coques, mones i torrons... Què portarem el proper diumenge per postres? Descobriu el calendari pastisser de la Garrotxa i endolciu les sobretaules amb tradició i gastronomia!
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.