Pans i dolços

Pastisseria Callís

Botiga de xocolata i pastissos d'Olot

A la Pastisseria Callís es poden degustar els pastissos, bombons i xocolates més refinats. Obrador, cafeteria i bar se situen al centre del barri antic de la ciutat d’Olot, davant de l’església de Sant Esteve. El negoci familiar, de set generacions de xocolaters,  ofereix la millor varietat de xocolates i pastissos des del 1816, mantenint l’essència del forn de llenya ecològic i les receptes tradicionals. A la cafeteria de la Pastisseria Callís hi podreu degustar les millors pastes com ara l’anomenada Exòtica o la de gianduia, i també bombons o torrons, acompanyant-los amb un cafè, un te o un refresc, i en la millor companyia. Es poden fer reserves a través del web i anar a recollir els productes directament a la Pastisseria Callís.

 

Enllaç cap a google maps https://pastisseriacallis.com/
Enllaç cap a Instagram 972260692
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

Carrer Sant Esteve, 25 Olot Horari Dilluns de 8:30 a 14 h i de 16:30 a les 20 h
Dissabte 8 a 14:30 h i de 16:30 a les 20 h
Diumenge 8 a 14:30 h.

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Pastissers Callís
Pastissers Callís https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2021/08/edit-3.png

Articles del blog

Productes típics de la Garrotxa

Productes típics de la Garrotxa

Sabeu quins són els productes típics de la Garrotxa? Us els expliquem a continuació! Gaudiu de la gastronomia de la Garrotxa amb delit.

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Calendari Pastisser de la Garrotxa

Tortells, bombons, coques, mones i torrons... Què portarem el proper diumenge per postres? Descobriu el calendari pastisser de la Garrotxa i endolciu les sobretaules amb tradició i gastronomia!

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!