Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves)

Ous Daura

Enllaç cap a google maps
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Facebook

Ous Daura és un petit projecte dedicat a la producció d’ous campers de qualitat, que té com a objectiu principal oferir un producte bo, de proximitat i a l’abast de tothom. Ubicat al bell mig de la natura, al sud del municipi de Riudaura, hi trobem el Mas Fajula, una explotació de gallines ponedores propietat d’en Gerard.

Les gallines de raça rossa d’en Gerard corren lliures pel prat i s’alimenten d’herbes, cucs i insectes. Quan volen, poden resguardar-se en un espai interior amb menjadores i abeuradors i amb uns nials de fusta fets a mà pel mateix Gerard. Costa de trobar unes gallines tan ben cuidades i val la pena per provar uns ous de tanta qualitat com Ous Daura.

Podeu fer els vostres encàrrecs i comandes per telèfon o WhatsApp (680781457).

  • Venda de Proximitat

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.