Pans i dolços

Fleca Pa Nàsia

Productes de forn artesà a Olot

Pa Nàsia és una petita fleca ubicada a la Garrotxa. Els seus inicis es remunten al gener de 2007, quan l’Esteve i la Dolors van posar en marxa aquest negoci amb moltes ganes i il·lusió. I així ha seguit fins a l’actualitat.

Dins el local, que fa cantonada darrere de Sant Esteve, a Olot, hi podeu trobar una bona varietat de productes: pa elaborat amb diferents blats (d’espelta, farro, kamut, integral, etc.), articles de brioixeria i, de manera esporàdica, pastissos casolans (la seva especialitat és el pastís de poma!).

Enllaç cap a google maps https://panasia.cat/
Enllaç cap a Instagram 972272879

C/ Sastres, 1 Olot

Productors de la Garrotxa amb qui treballen
Forn de Pa Nàsia
Forn de Pa Nàsia https://delitgastronomic.cat/wp-content/uploads/2022/03/nasia-3-500x500.jpg

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.