Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves)
Mel Picot i Mel La Calma
Al mas Puig Petit hi ha una explotació apícola la principal activitat de la qual és la gestió de les arnes per a l’obtenció de mel i altres productes de les abelles. Aquesta activitat es porta a terme en dues denominacions, Mel Picot i Mel la Calma, aquesta segona en ecològic. Les arnes es mouen per la zona de Batet, Can Jordà, Santa Pau, Begudà, Riudaura i Beuda (Alta Garrotxa), amb una estada superior al 70% del temps als enclavaments situats dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
El lloc i el moment de recollida determinen el gust i la textura de la mel amb l’objectiu d’obtenir una màxima qualitat. En l’elaboració de mel de l’explotació predomina la mel de flors de la comarca (mil flors), tot i que també es recull mel d’acàcia, de bruc, de til·ler, d’arboç o de bosc. Mas Puig Petit és una explotació que forma part de Fet al parc.
- Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.
Delit per les coses ben fetes
Mel Picot i Mel La Calma ha aconseguit els següents distintius de qualitat
És membre de
Mel Picot i Mel La Calma és membre de les següents associacions i grups
- Mercat d'Olot