Rebost (Cereals i ous i mel, olis i conserves)
Liderou
Qualitat i tradició des del 1920
Liderou és un negoci familiar que s’ha dedicat, durant més d’un segle, a la tradició avícola, i ha anat creixent fins a esdevenir el productor principal de les comarques gironines i un dels líders de Catalunya.
A Liderou, empresa que està situada a Maià de Montcal, a la Garrotxa, ofereixen les varietats clàssiques d’ous, de pagès i ous ecològics, i també compten amb varietats especials gurmet i ous de guatlla. Però la varietat estrella de Liderou és la “pica a terra”, d’una gamma exclusiva i innovadora al territori, en què les gallines recuperen els seus espais naturals, volten lliurament i utilitzen ponedors per a pondre els ous.
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.