Pans i dolços

Gluki

Enllaç cap a google maps
https://gluki.cat/ca/
Enllaç cap a Instagram 972266626
Enllaç cap a Instagram

La pastisseria Gluki és un taller artesà de bombons i xocolates amb certificat ecològic, situat al centre d’Olot. En Josep Lluís, el mestre xocolater escull els millors cacaus ecològics del Perú, Equador i República Dominicana, i la Sara, mestra bombonera, ha combinat les fórmules antigues i més innovadores per dissenyar bombons únics.
Gluki els fa únics la gran qualitat dels seus productes, ja que no fan servir conservants, colorants ni potenciadors del gust, la sostenibilitat i la producció artesanal.

  • Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)
Degusta'ls en aquests restaurants +
Estem treballant per arribar a més establiments

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

Delit per les coses ben fetes

Gluki ha aconseguit els següents distintius de qualitat