Pans i dolços
Gluki
La pastisseria Gluki és un taller artesà de bombons i xocolates amb certificat ecològic, situat al centre d’Olot. En Josep Lluís, el mestre xocolater escull els millors cacaus ecològics del Perú, Equador i República Dominicana, i la Sara, mestra bombonera, ha combinat les fórmules antigues i més innovadores per dissenyar bombons únics.
A Gluki els fa únics la gran qualitat dels seus productes, ja que no fan servir conservants, colorants ni potenciadors del gust, la sostenibilitat i la producció artesanal.
- Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)
Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.
Delit per les coses ben fetes
Gluki ha aconseguit els següents distintius de qualitat