Pans i dolços
Forn de Pa Nàsia
Obrador amb més de 60 anys d'història
L’obrador, amb més de 60 anys d’història, és on l’Esteve i en Miquel fan el pa, i està situat a la Vall de Bianya.
Elaboren una bona varietat de productes, i també fan pa amb diferents blats: espelta, farro, kamut, integral, etc. Quantes opcions per triar!
Articles del blog
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.