Embotits i Carns

Elaborats Can Dorca

Productor de carnis a la Garrotxa

Enllaç cap a google maps
https://www.candorca.com/
Enllaç cap a Instagram 972290996
Enllaç cap a Instagram Enllaç cap a Youtube

A Can Dorca estan especialitzats en l’elaboració de productes del porc -embotits curats, embotits cuits i productes de carn fresca- de manera artesanal, amb una alta qualitat i seguint els mètodes tradicionals des de fa més de vuitanta anys, uns mètodes que han anat perfeccionant a partir de la feina de les tres generacions dedicades al negoci. Els seus porcs estan criats en granges de la Garrotxa, en un entorn que garanteix la màxima qualitat del producte.

Can Dorca és un dels pocs escorxadors artesans que existeixen actualment a Catalunya i, segons expliquen, l’èxit dels seus processos de producció rau en l’acurat procés de selecció de les carns utilitzades. Són carns procedents de races Duroc i Landrace, sacrificades al moment òptim de pes de l’animal, per tal d’aconseguir una producció d’alta gamma d’embotits cuits i curats.

Degusta'ls en aquests restaurants +
Compra'ls en aquestes botigues +

Articles del blog

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El Fajol: el superaliment de la Garrotxa

El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!

Experiències gastronòmiques per regalar

Experiències gastronòmiques per regalar

Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes

Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.

L'elaboració dels nostres productes s'ha anat perfeccionant al llarg de 80 anys i a través de la feina de tres generacions dedicades al negoci.

Família Dorca