BLOG
Restaurants romàntics i amb encant a la Garrotxa
Destaquem els restaurants amb més encant i romàntics de la Garrotxa. Restaurants bonics, amb un estil original i propi, una decoració cuidada i aquell punt d’intimitat que el converteix en un lloc romàntic i encantador.
El Fajol: el superaliment de la Garrotxa
El fajol és un superaliment que cal incloure a la nostra dieta. I si encara no ho heu fet, us convé seguir llegint per descobrir perquè! Estem segurs que quan acabeu de llegir, anireu a buscar gra de fajol per cuinar-lo a casa un dia d’aquests. Tan segurs com el fajol a Olot!
On comprar productes ecològics a la Garrotxa
Sabeu quina és la diferència entre productes ecològics i productes bio? Us ho expliquem en aquest article. Cliqueu pr veure les botigues de la Garrotxa on comprar productes ecològics i bio.
Restaurants de la Garrotxa on menjar (molt) bé!
A delit podeu triar i remenar tots els restaurants de la Garrotxa classificats segons tipus de menjar, població i característiques principals. Per anar obrint boca, us proposem alguns dels restaurants de la Garrotxa més destacats.
Experiències gastronòmiques per regalar
Us proposem 5 experiències gastronòmiques per regalar. Són totes elles idees de regals per a gourmets a qui els hi agradi cuinar i/o menjar bé.
Fesols de Santa Pau: on comprar-los i receptes
Des de delit us animem a incorporar-los a la vostra dieta alimentària setmanal i per això us compartim algunes idees de com cuinar-los.
Els embotits de la Garrotxa més típics
Sabeu que el piumoc només s’elabora actualment a la Garrotxa, a la població de Tortellà? Heu provat mai el garrillot? I la botifarra medieval? Us els presentem al blog!
Volcans de la Garrotxa i cuina volcànica
El menú d’avui és ben volcànic: començarem per uns entrants sobre la Zona Volcànica de la Garrotxa; continuarem amb un plat principal a base dels volcans de la Garrotxa més espectaculars; i acabarem amb una cuina volcànica per llepar-se’n els dits. Som-hi?